• image
 • image
 • image

SKELA MARTINI


Skela me e mire dhe me e sigurte per te gjtha Bizneset

Thjesht beni nje zgjedhje te arsyeshme per biznesin tuaj

Ne ofrojme 'Skelerine' per t'i dhene nje zgjidhje me te mire,me eficente,me te arsyeshme dhe me te sigurte te gjitha bizneseve qe operojne ne kete fushe.


Skeleria

 • Ofrojme :
 • Prodhim skelash
 • Montim skelash
 • Skela me qera
 • Transport skelash
 • Lyerje, patinim, finitura,etj
 • Skela per fasada te jashtme
 • Skela per lyerje te brendshme
 • Skela per armature
 • Tuba dhe bashkues per montimin e skelave

Rifinitura

 • Ofrojme :
 • Sisteme kapot
 • Lyerje
 • Punime gipsi

Sherbimet Tona


Prodhim skelash

Montim skelash

Skela me qera

Transport skelash

Skela per fasada te jashtme

Skela per lyerje te brendshme

Skela per armature

Tuba dhe bashkues per montimin e skelave

Podiume per stadium

Sisteme kapot

Lyerje

Sisteme kapot


PARTNERET TANE


 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image